2019 Saadet’in yılı olacak

SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, kuruluşunun 17. Yıl dönümü nedeniyle günebakış Gazetesi’ni ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Aydın Gelleci’le bir süre sohbet etti. Referandum sonrası ve kongre sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Kurt, “2019 yılı Saadet’in yılı olacak.” dedi.

SAADET Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, kongre hazırlıkları içerisinde olduklarını belirtip 61medya’ya açıklamalarda bulundu. Kurt, 18 ilçede kongreler yapacaklarını, 5 ilçenin ise kongrelerini gerçekleştirdiklerini belirterek “Çarşıbaşı ve Düzköy ilçemizin kongresini yaptık. Ardından Vakfıkebir, Tonya ve Şalpazarı kongreleri olmak üzere 5 ilçemizde kongrelerimizi tamamladık. Mayıs ayının 21’inde de Araklı ilçemizin kongresini gerçekleştireceğiz. 28’inde Sürmene ilçesinin kongresini yapacağız ve Arsin ile devam edeceğiz. Hedefimiz ekim ayına gelmeden 18 ilçenin kongresini tamamlamak.” dedi.

BİN ARAÇLIK KONVOYLA TRABZON’DA SAADET SELİ OLUŞTURACAĞIZ

Trabzon’da ekim ayında da il kongresi gerçekleştirileceğini belirten Kurt, “Ekim ayında da Sayın Genel Başkan’ımız Temel Karamollaoğlu Beyefendi’yi ağırlayacağız ve Trabzon’un en büyük salonu olan kapalı spor salonunda çok görkemli bir il kongresi yaparak 2019 seçimlerine Trabzon’u hazırlamış olacağız. 500 ile 1000 araçlık bir konvoyla havalimanında Genel Başkan’ımızı karşılamayı ve Trabzon’da Saadet seli oluşturmayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

ŞAHSIMLA İLGİLİ BİR HESABIM YOK

Aday olup olmayacağı konusunda açık kapı bırakan Kurt, “Bir Millî Görüşçü olarak ‘adayım’ tarzını doğru bulmam ve bu tarzın Millî Görüşçünün tarzı olduğunu düşünmüyorum. Şahsım olarak bu davanın Trabzon’da nasıl bir adım daha ileri gider diye düşünüyorum. 2019 yılı, inanarak söylüyorum Saadet yılı olacak. Hem yerel yönetimlerde hem parlamentoda hem de Türkiye’de 2019 yılında yapılacak başkanlık seçiminde Saadet Partisi kilit partidir. Türkiye’nin kaderini tayin edecek bir partidir, onun için ben Trabzon örgütünü 2019’a hazırlamak için tüm gücümle çalışıyorum. Şahsımla ilgili bir hesabım yok, Genel Merkez nasıl bir karar verirse ona bağlı olarak ister ordunun başında ister orduda asker olarak Millî Görüş davasına hizmet etmeyi sürdüreceğiz.” diye konuştu.

09 May 2017 - 11:20 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.