15 Genç Giresun’u Almanya’da tanıtıcak

Giresun Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 15 genç, “Kültürlere Yolculuk Projesi” kapsamında Giresun’un kültürünü, ekonomisini ve toplu...

Giresun Belediyesi sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 15 genç, “Kültürlere Yolculuk Projesi” kapsamında Giresun’un kültürünü, ekonomisini ve toplum hayatını anlatmak için yola çıktı.

25 Temmuz - 2 Ağustos 2017 tarihleri arasında Almanya’nın Duisburg şehrinde gerçekleştirilecek olan proje kapsamında Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir başkanlığında yola çıkan 15 genç öğrenci 8 gün boyunca Almanya’da çeşitli programa katılacak.

Giresun Belediyesi tarafından yürütülen proje Duisburg Güney Bölgesi Gençlik ve Çocuk Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Proje kapsamından Duisburg şehrinin Türk ve Alman gençlerin bakış açısından fotoğrafları çekilecek ve gençler iki ülke kültürünü tanıtacak.

25 Tem 2017 - 14:19 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.