112 ekiplerine bu kez teşekkür

TRABZON'DA zaman zaman saldırılara maruz kalan 112 ekiplerine bu kez teşekkür ziyareti yapıldı. 18 Mart 2017 tarihinde ailesiyle birlikte aracıyla sey...

TRABZON'DA zaman zaman saldırılara maruz kalan 112 ekiplerine bu kez teşekkür ziyareti yapıldı. 18 Mart 2017 tarihinde ailesiyle birlikte aracıyla seyir halindeyken kalp krizi geçirerek trafik kazası yapan Murat Kavanoz isimli vatandaş kendisine acil sağlık hizmeti veren 112 ekibine teşekkür etti. mesi talebiyle kurumumuza başvurmasıyla 17.07.2017 tarihinde İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda buluşma gerçekleşti.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü salonunda gerçekleşen ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Kemal Süleyman'ın yaptığı buluşmaya; Ortahisar 3 Nolu ASHİ personellerinden ATT Yeter Saka, vaka tarihinde Trabzon 112’de görev yapıp şuan Giresun 112’de görevine devam eden ATT Döndü Gül Tuğrul ve S.M. Sürücü Erkan Palak katıldı.

Kazaya ilişkin olarak Murat Kavanoz, o gün ile ilgili olarak; "Kazada babaannemi kaybettim, görevli 112 personellerinin 'Benimle Kal' diye bana seslendikleri anlar sürekli aklımda, aslında kalp krizi geçirmişim doğru müdahale ve doğru hastane seçimiyle hayatta kalmamı sağladılar. Sizlerin yanında da hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.” diyerek yaşadığı anları ifade etti.

112 ekibi adına ATT Döndü Gül Tuğrul ise o güne ilişkin; “Komuta Kontrol Merkezi bize vaka ihbarını ilk verdiğinde adresin kaza yapılması çok mümkün olmayan bir yer olduğunu fark ettik. Olay yerine çok kısa sürede ulaştık, gerekli ilk müdahaleleri yaptıktan sonra Murat Beyin ambulansla KTÜ Acil Servise nakli için yola çıktık. Hastamız kazada babaannesini kaybettiği için çok endişeliydi. Genel vücut travması olup kalp grafisinde herhangi bir bulgusu olmamasına rağmen olayın şekli ve kliniği nedeniyle kalp krizinden şüphelendik. Hastane kapısından girdiğimizde kalbi duran hastamız bugün burada karşımızda sağlıkla duruyor ve bize bu şekilde teşekkür ederek bizi onurlandırdı. Duyarlılığı ve bu jesti için biz kendisine teşekkür ederiz” dedi.

Duygusal anların yaşandığı buluşmada İl Sağlık Müdürü Sayın Süleyman her iki tarafa da teşekkür ederek, hastaya müdahale eden Ortahisar 3 Nolu ASHİ ekibine teşekkür belgelerini takdim etti. Süleyman, “112 ekiplerinin müdahale ederek hayatlarını kurtardıkları insanların sayısı çok. Verilen sağlık hizmetlerinden faydalanan birçok insan manevi olarak kişilere dua ederek ya da olay anında teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade ediyor. Yapılan bu anlamlı ziyaret ve duyarlılığı için Murat Beye teşekkür ediyoruz" sözlerini kullanarak yaşanan elim kazanın sağlık ve mutlulukla sonuçlanan kısmının yarattığı memnuniyeti ifade etti.

Aydın GELLECİ

02 Ağu 2017 - 11:47 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.