’10 numara’ için Valentin Eysseric

Trabzonspor, Nice’nin ‘maestrosu’nun transferinde son aşamaya geldi

Son 10 numaralı aday; Eysseric. Trabzonspor gelecek sezon orta alan için birçok isimle temasa geçerken, bir süredir Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yardımcılarının Fransa’nın Nice takımının orta alandaki yıldızı Valentin Eysseric’i takibe aldığı belirtildi. 25 yaşındaki oyuncu ile ilgili ‘müthiş bir 10 numara. Oyunu iki yönlü oynayabiliyor’ raporu sonrası bordo-mavili yönetimin harekete geçtiği sezon sonu serbest kalacak oyuncu ile ilk temasın olumlu olduğu belirtildi.

Eysseric’in ‘gelirim’ yanıtı alınmasından sonra düğmeye basan Trabzonspor, bu oyuncuya lig biter bitmez imza attırmayı ve bu bölgeyi kaliteli bir transfer ile güçlendirmeyi amaçlıyor. Bu sezon Nice formasıyla 27 kez sahaya çıkan ve 4 golün yanında 7 asistlik performans sergileyen Fransız oyuncu için başta Everton olmak üzere birkaç İngiliz ekibinin de devrede olduğu ifade edildi. Trabzonspor’un bu oyuncunun transferini bitirmek için önümüzdeki günlerde Fransa’ya çıkarma yapması bekleniyor.

27 Nis 2017 - 11:12 - Trabzon son dakika Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.