Sinop'ta sokak hayvanları yararına kermes

SİNOP (AA) - Sinop'ta Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından sokak hayvanları yararına kermes düzenlendi. Sakarya Caddesi üzerinde açılan kermeste satışa çıkarılan ürünlerden elde edilecek gelirin sokak hayvanları...

SİNOP (AA) - Sinop'ta Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından sokak hayvanları yararına kermes düzenlendi.

Sakarya Caddesi üzerinde açılan kermeste satışa çıkarılan ürünlerden elde edilecek gelirin sokak hayvanları yararına kullanılacağı belirtildi.

Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İrem Ebru Kuru AA muhabirine yaptığı açıklamada, sokak hayvanları için sürekli olarak gıda, ilaç, mama ve veteriner masraflarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

Sokak hayvanlarının başta veteriner olmak üzere sağlık ve gıda giderlerine çok para harcadıklarını belirten Kuru, şöyle konuştu:

"Sokağa bırakılan hayvan sayısında bir artış söz konusu. Vatandaşlarımız bu konuda bizi arıyor. Biz de ekibimizle onlara sahip çıkıyor ve özel olarak gerekli bakımlarını derhal yapıyoruz. Bize vatandaşlarımız destek versinler ki biz sokak hayvanlarına daha fazla ilgi gösterelim. Bu kapsamda vatandaşlarımız okudukları kitapları, giymedikleri kıyafetleri, aksesuarları, oyuncakları ve kullanmadıkları her şeyi bize getirebilirler. Biz de bunları ihtiyaç sahiplerine veya sokak hayvanlarına destek olmak isteyenlere uygun fiyatlarla satıyoruz."

Kuru, kermesin 15 gün süreyle açık kalacağını kaydetti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.