Polis ile öğrencileri kaynaştıran proje

DÜZCE (AA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda güvenliğin sağlanması amacıyla geliştirilen "Polis Öğrenci Dostluğu" projesi başlatıldı.Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı...

DÜZCE (AA) - Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullarda güvenliğin sağlanması amacıyla geliştirilen "Polis Öğrenci Dostluğu" projesi başlatıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı asayiş, trafik, çocuk şube ve toplum destekli polis şube müdürlüklerine bağlı ekipler, öğrencilerin okullarına daha güvenli gidip gelmeleri için okul önlerinde denetimler yapıyor.

Denetimleri 'Polis Öğrenci Dostluğu' projesi ile birleştiren İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilk olarak Aziziye İlkokulu ve Ortaokulu'na giderek teneffüs aralarında çocuklarla zaman geçirmeye başladı. Ekipler öğrencilerin oyunlarına dahil olarak voleybol ve futbol oynadı. Ayrıca öğrencilere yunus ve motosikletli trafik polislerinin motosikletlerine binme fırsatı verildi.

Proje hakkında gazetecilere bilgi veren okul müdürü Ebubekir Yılmaz, polis ile çocukların kaynaşması için geliştirilen projenin çok olumlu sonuçlarının görüleceğini belirterek, "Projenin çok güzel ve etkili olduğunu gördük. Polislerin sık sık okulumuzu ziyaret etmesini isteriz." dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.