Kaymakam Seyhan'dan esnaf ve kurum ziyaretleri

KASTAMONU (AA) - Abana ilçesinde Kaymakam Tarık Buğra Seyhan tarafından esnaf ve kurum ziyaretleri yapıldı.Kamu personelini çalışma ortamında ziyaret eden Seyhan, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı. Esnafları da gezen Seyhan, hayırlı...

KASTAMONU (AA) - Abana ilçesinde Kaymakam Tarık Buğra Seyhan tarafından esnaf ve kurum ziyaretleri yapıldı.

Kamu personelini çalışma ortamında ziyaret eden Seyhan, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı. Esnafları da gezen Seyhan, hayırlı ve bereketli kazançlar temennilerini ileterek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Seyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ikinci görev yeri olan Abana'da çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Vatandaşlarla tanışmak amacıyla esnaf gezisi yaptığını anlatan Seyhan, "Abana, konum itibarıyla çok güzel bir ilçe. İnsanları da bizleri büyük bir içtenlikle karşıladı. Esnaflarımızla da kucaklaşmak, varsa bir talep ve istekleri onları da yerine dinlemek amacıyla bir gezi yaptık. Bereketli kazanç dileklerimizi ilettik, verimli bir program oldu. Bu çerçevede kamu kurumlarımızı da ziyaret ettik, arkadaşlarımızın çalışmaları hakkında bilgiler aldık." ifadelerini kullandı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.