Kamu-Sen'den bütçe tepkisi

ÇORUM (AA) - Türkiye Kamu-Sen Çorum Temsilcisi Selim Aydın, 2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Tasarısına tepki gösterdi. Aydın, Hürriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında, 2020 yılı merkezi yönetim bütçe tasarısının...

ÇORUM (AA) - Türkiye Kamu-Sen Çorum Temsilcisi Selim Aydın, 2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Tasarısına tepki gösterdi.

Aydın, Hürriyet Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasında, 2020 yılı merkezi yönetim bütçe tasarısının TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşüldüğünü hatırlattı.

Tasarı bu haliyle komisyondan geçerse bir daha değiştirilmesinin mümkün olmadığını belirten Aydın, "Bu nedenle tasarıya memur maaşlarına ilişkin bir düzeltme eklemek zorundadır. Ardından bir memur paketi hazırlanarak sözleşmeli personele kadro başta olmak üzere bayram ikramiyesi, vergi dilimleri, mülakatın kaldırılması, 3 bin 600 ek gösterge, yardımcı hizmetler gibi konular acilen çözülmelidir. 2020 bütçesi, bu haliyle memurun bütçesi olmaktan çıkmıştır." dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.