Hanönü'de deprem ve yangın tatbikatı

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Hanönü ilçesindeki Şehit Faruk Karagöz İlkokulu'nda deprem ve yangın tatbikatı yapıldı. Senaryoya göre, okul bahçesinde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Sınıflardaki yaralılar da itfaiye...

KASTAMONU (AA) - Kastamonu'nun Hanönü ilçesindeki Şehit Faruk Karagöz İlkokulu'nda deprem ve yangın tatbikatı yapıldı.

Senaryoya göre, okul bahçesinde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü. Sınıflardaki yaralılar da itfaiye aracı merdiveniyle pencereden alındı.

Sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere müdahale etti.

Tatbikat öncesi Hanönü Belediyesi itfaiye eri Emre Demir tarafından olası afet durumunda yapılması gerekenler, öğrencilere uygulamalı olarak anlatıldı.

Okul müdürü Fatih Atlı, tatbikatın başarılı geçtiğini belirterek, "Öğrencilerimize deprem ve yangın esnasında yapılması gerekenleri uygulamalı şekilde göstermek amacıyla deprem ve yangın tatbikatı yaptık. Öğrencilerimiz de rollerini başarıyla yaptı." dedi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.