Güce'de "Peygamber ve Aile" konulu konferans

GİRESUN (AA) - Giresun'un Güce ilçesinde kadınlara yönelik "Peygamber ve Aile" konulu konferans gerçekleştirildi. Mevlid-İ Nebi Haftası dolayısıyla Güce Müftülüğünün düzenlediği konferansta, Kur'an-ı Kerim tilaveti,...

GİRESUN (AA) - Giresun'un Güce ilçesinde kadınlara yönelik "Peygamber ve Aile" konulu konferans gerçekleştirildi.

Mevlid-İ Nebi Haftası dolayısıyla Güce Müftülüğünün düzenlediği konferansta, Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler ve slayt gösteri gerçekleştirildi.

İl vaizesi Fatma Albayrak, konferansta yaptığı konuşmada, ailelerin rol model olarak Hazreti Muhammed ve sahabelerini örnek alması gerektiğini söyledi.

İslami değerlere bağlı, vatanını ve milletini seven gençlerin yetiştirilmesi gerektiğine vurgu yapan Albayrak, "O size çok düşkün, müminlere karşı çok şefkatli ve merhametlidir. Peygamberimiz ailesine karşı çok nazik ve şefkatli idi. Kur'an aileyi anne babadan değil, dededen başlatıyor. Hepimizin sahibi Allah'dır. Hakkımızı ve haddimizi iyi bilelim. Peygamber efendimiz kimseyi kırmaz, incitmezdi. Ailesine karşı sabırlı, hoşgörülü idi." diye konuştu.

Konferansa, kadın öğretmenler ve kız öğrencileri katıldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.