Edebiyat kampı Samsun'da başlıyor

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen 5. Tematik Kış Kampları'ndan Edebiyat Kampı, Samsun'da başlıyor. Yurt genelinde 15 ilde ve temada gerçekleşecek kampların...

SAMSUN (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen 5. Tematik Kış Kampları'ndan Edebiyat Kampı, Samsun'da başlıyor.

Yurt genelinde 15 ilde ve temada gerçekleşecek kampların Edebiyat Kampı, Samsun Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından hayata geçiriliyor.

Edebiyat kampına, Adıyaman, Afyonkarahisar, Balıkesir, Kahramanmaraş, Kütahya, Mardin ve Muş'tan KYK yurtlarında kalan 150 kız öğrenci katılacak.

Kamp, programı tarihçi-yazar Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma'nın açılış dersiyle başlayacak.

Şair Bestami Yazgan, yazar Mehmet Doğan, tarihçi yazar Dursun Gürlek, Prof. Dr. Ümit Meriç, yazar Sadık Yalsızuçanlar, Emrah Gökçe, milli şair Mehmet Akif Ersoy'un torunu Selma Ersoy Argon, şair-yazar Recep Garip ve şair Nurullah Genç'in öğrencilerle buluşarak söyleşiler gerçekleştireceği kamp 20 -24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kampta öğrenciler, spor, eğitim, sinema, kültürel gezi programlarının yanı sıra sanatçı Aykut Kuşkaya konseri ile eğlenceli vakit geçirecek.

Edebiyat Kampı Münevver Ayaşlı Kız Yurdu'nda yapılacak.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.