Düzce'de uyuşturucu operasyonu

DÜZCE (AA) - Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve narkotik köpek timinin katılımıyla merkez ilçeye bağlı Çakırhacı İbrahim ve Kutlu...

DÜZCE (AA) - Düzce'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Düzce İl Jandarma Komutanlığına bağlı asayiş ve narkotik köpek timinin katılımıyla merkez ilçeye bağlı Çakırhacı İbrahim ve Kutlu köylerinde, 3 ayrı adreste operasyon düzenlendi.

Operasyonda E.Z, E.Ç. ve H.S'nin üzerilerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramada, 17 gram toz esrar, 1 kilo 656 gram kubar esrar, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 1 adet av tüfeği ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.