Aksu Vital, yeni ürünü Biakaf'ı tanıttı

- Aksu Vital Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Yaman: - "Üst solunum yolları ile ilgili rahatsızlıklar her geçen gün artıyor. Bu yüzden de kış aylarında solunum yollarını daha iyi korumamız gerekiyor"

İSTANBUL (AA) - Aksu Vital, yeni ürünü Biakaf'ın tanıtımını yaptı.

Aksu Vital'den yapılan açıklamaya göre, Aksu Vital Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Uzmanı Yaman, yeni ürünün tanıtımında yaptığı konuşmada, mevsim geçişlerinde yaşanan hava değişiklikleri ve kış aylarında görülen üst solunum yolları ile ilgili rahatsızlıkların her geçen gün arttığını, bu yüzden de kış aylarında solunum yollarını daha iyi korumak gerektiğini belirtti.

Yaman, yeni ürüne ilişkin şu bilgileri verdi:

"Biakaf, içeriğinde kekik, sinirli ot, mayıs papatyası ekstraktı, bal ve portakal aroması bulunduruyor. Aksu Vital Ar-Ge merkezinde geliştirilen Biakaf, bitkisel ve doğal içeriği ile mevsimsel etkilere karşı güçlü takviye edici bir ürün. İyi bir enerji kaynağı olan bal ile birlikte kullanıldığında bu destek ve etki en yüksek noktasına çıkarılmış oluyor. Biakaf'ta şeker yerine güçlü bir etki için özellikle iyi kalite bal tercih edilerek yeni ürünün doğallığından taviz verilmedi. İçeriğindeki portakal aroması ise hem faydaları bakımından hem de lezzet bakımından ürünün kullanımını kolaylaştıran bir başka özelliği."

Önlemleri önceden alarak solunum yollarını daha iyi korumak gerektiğini belirten Yaman, "Kekik, bu konuda iyi bir yardımcıdır. Yüzyıllardır takviye amacıyla yaygın olarak da kullanılmıştır. Biakaf, yeni ve güçlü içeriği ile mukozayı kaplayan ince bir film tabaka oluşturarak bu bölgenin temizlenmesine yardımcı olur." ifadelerini kullandı.

Biakaf'ın aksuvital.com, Aksu Vital satış noktaları ve aktarlardan rahatlıkla temin edilebileceğini bildiren Yaman, Biakaf'ın, çocuklar ve yetişkinlerin kullanımına uygun olduğunu kaydetti.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.