Fırtına hakemi de yendi

Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye adım adım yaklaşan Karadeniz Fırtınası, ilk yarıda oynayacağı son iki maçını daha kazanarak camias...

Süper Lig'de üst üste aldığı galibiyetlerle zirveye adım adım yaklaşan Karadeniz Fırtınası, ilk yarıda oynayacağı son iki maçını daha kazanarak camiasını ümitlendirmek istiyordu. Bursaspor ve Karabükspor maçlarında mühim olan iyi futboldan ziyade sonuçtu. Öncelikle Bursaspor maçı kazasız belasız atlatılmalıydı ki, diğer maçların da bir anlamı olsun! Dün gece tribünlerin desteğiyle zorlu maç ya kazanılmalı ya kazanılmalıydı.

Maça savunma ağırlıklı bir kadro ile başlayan Rıza Hoca, Bursaspor'un sert ve sağlam takımından sürpriz bir gol yemek istemiyordu. Gol yemek demek, iki gol atmak ve stres yumağı demekti ki, Trabzonspor'un şu dönem hiç ugraşamayacağı bir durumdu. İlk yarı zevksiz fakat mücadeleci bir futbol seyrettik. İkinci yarı Yusuf Yazıcı'nın muhteşem golü Trabzonspor'u morallendirdi. Bero'nun oyuna girişi geç olup etkili olamasa da, Bursaspor'un az da olsa oyununu bozdu. Kazanıp puanını yirmisekize çıkaran Bordo Mavililer, zevksiz mücadelesiz maç sonunda zirveye bir adım daha yanaştı. Hakem Halis Özkahya ve yardımcılarına rağmen zor maçtan galip ayrılmasını bilen Trabzonspor, ligdeki dik yürüyüşüne devam ediyor. Net iki penaltısı verilmeyen Karadeniz Fırtınası, bundan sonra daha da zorlanacak gibi.

Rıza Çalımbay, son beş maçta onbeş puan alarak Türkiye'de destan yazdı. Kalan son maçını da alırsa Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kurar. Rıza Hoca'dan tek dileğimiz yedek kulübesini çok daha efektif kullanması. Altı da altı olur mu olmaz mı? Bekleyip göreceğiz!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler