Fırtına esti geçti

Rıza Hoca ile maç kazanmaya alışan Karadeniz Fırtınası, dün güzel bir İstanbul havasında Kasımpaşaspor'a konuktu. Kazanıp yoluna devam etmek zorunda o...

Rıza Hoca ile maç kazanmaya alışan Karadeniz Fırtınası, dün güzel bir İstanbul havasında Kasımpaşaspor'a konuktu. Kazanıp yoluna devam etmek zorunda olan Bordo Mavililer, iyi futboldan ziyade sonuca kilitlenmişti. Üç puan demek, hem zirveye bir adım daha yaklaşmak hem moral kazanmak hem de rakiplere gözdağı vermek anlamı taşıyordu. O yüzden, Kasımpaşa-Bursa-Karabük serisinin ilki olan bu maç kayıpsız geçilmeliydi.

Maç denk mücadele şeklinde başladı, kilitlendi. İlk yarının sonunda Burak Yılmaz kilidi açtı. Soyunma odasına bir farklı önde giren Trabzonspor, ikinci yarıya skor morali ile girdi. İkinci yarıya ev sahibi takım daha dirençli başladı. Rıza Hoca, ikinci yarı zorunlu Olcay değişikliği ve Bero hamlesi ile maçı dengeledi. Son bölümde Rodallega ve Bero farkı arttırdı. Trabzonspor zorlu deplasmandan taraftarının da desteği ile üç puanı almış oldu.

Tomas, Onazi ve Burak'ın çok iyi oynadığı maçta Trabzonspor rakibine oranla daha üstündü. Son bölüme kadar ki sabırlı oyunun mükafatı üç puan olarak geri döndü. Üçlü serinin ilk maçı geçildi, darısı ligdeki Bursaspor ve Karabük maçına!

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler