Yaş çayda fiyat beklentisi

RizeZiraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, bu yıl yaş çay kilogram taban fiyatının, desteklemeyle 3 lira 10 kuruş olmasını istediklerini bildirdi. Paliç,...

RizeZiraat Odası Başkanı Nevzat Paliç, bu yıl yaş çay kilogram taban fiyatının, desteklemeyle 3 lira 10 kuruş olmasını istediklerini bildirdi. Paliç, 2018 yılında yaş çay taban fiyatının desteklemeyle 2 lira 45 kuruş olduğunu belirtti. Bu yıl hava ve iklim şartlarının iyi gideceğini aktaran Paliç, bu nedenle daha verimli yıl geçireceklerini umduklarını kaydetti. Paliç, yaş çayda taban fiyatının artırılması gerektiğine işaret ederek, "Bu yıl yaş çay kilogram taban fiyatının desteklemeyle 3 lira 10 kuruş olmasını talep ediyoruz. İnşallah yetkililerimiz bunu dikkate alarak vatandaşımızı ve üreticimizi memnun edecek fiyat verir." ifadelerini kullandı.

13 Nis 2019 - 11:46 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.