Trabzon icralık

Evlerden otomobile, dükkândan arsalara kadar vatandaşın sahibi olduğu ancak borçlarını ödeyemedikleri için haciz konulan gayrimenkuller Trabzon’da icr...

Evlerden otomobile, dükkândan arsalara kadar vatandaşın sahibi olduğu ancak borçlarını ödeyemedikleri için haciz konulan gayrimenkuller Trabzon’da icraya çıkarken, bu gayrimenkuller ise çeşitli tarihlerde yapılacak ihalelerle alıcılarını bekliyor. Trabzon’da resmi ilanlara icradan satış olarak 51 ev ve dükkân, 15 arsa ve 4 araç çıkarken bu gayrimenkullerin toplam muhammen bedelleri ise 29 Milyon 102 Bin 338 TL olarak kayıtlara yansıdı. Trabzon’da çeşitli tarihlerde icralık olan 51 ev ve dükkânın muhammen bedelleri 16 Milyon 755 Bin 146 TL olurken, 15 arsanın bedeli 10 Milyon 361 Bin 839 TL ve 4 araç için ise toplam beden 1 Milyon 985 Bin 353 TL oldu.

Gültekin SADIKOĞLU

13 May 2019 - 11:58 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.