Sur Yapı Marka AVM'den ilk ara tatili için özel program

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, yeni eğitim ve öğretim yılının dokuz günlük ilk ara tatili için hem eğlenceli hem de öğretici bir program hazırladı.Sur Yapı Marka AVM'den...

İSTANBUL (AA) - Türkiye'nin seçkin markalarını Bursalılarla buluşturan Sur Yapı Marka AVM, yeni eğitim ve öğretim yılının dokuz günlük ilk ara tatili için hem eğlenceli hem de öğretici bir program hazırladı.

Sur Yapı Marka AVM'den yapılan açıklamaya göre, 22 Kasım'da alışveriş merkezinin ikinci katındaki çocuk etkinlik alanında yapılacak kukla gösterisi düzenlecek.

Çocukların paylaşabilme, beden dilini kullanma, bekleme ve içinden geçenleri doğru aktarabilme yetisine katkı sağlayan kukla gösterisi, 14.00'te ve 16.00'da olmak üzere iki ayrı seansta gerçekleşecek.

Öte yandan, 23-24 Kasım'da, yine 14.00 ve 16.00 seanslarında "Güzel Benekli Kelebeğim" adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.

Oyunda, okuldan evine dönen Mustafa'nın ormanda gezinirken Kelebek Fili'ye çarpması ve iyileşmesi için ona yardım etmesi sürecinde yaşadıkları anlatılıyor. 3 yaş ve üzeri çocukların katılımına uygun olan oyunda, gerçek arkadaşlık ve sevginin yardımlaşma ve paylaşma ile mümkün olduğu mesajı veriliyor.

19 Kas 2019 - 10:48 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.