Sanal Ofis Hizmetlerinde Tercih Kamara

Sanal ofis; işlerini ofis dışında gerçekleştiren kişilerin tercih ettikleri ofis çözüm yöntemidir.

Genellikle freelance ya da serbest olarak çalışan kişiler tarafından tercih edilen bu yöntem, kullanıcılara telefon hattı ve adres gibi fırsatlar da sunmaktadır. Anlaşmalı olarak çalıştığınız firmalara güven verebilmeniz için mutlaka somut bir iş adresiniz ve gelen aramaların profesyonelce karşılandığı bir telefon hattınızın olması gerekir. Sanal olarak tercih edeceğiniz bu ofis hizmeti sayesinde, var olan telefon hattınızı kullanabileceğiniz gibi, istediğiniz başka bir hattı da firma bünyenize dahil edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz ofis paketinin içeriğine göre ofisi kullanacağınız günleri, görüşme zamanlarınızı ve toplantı günlerinizi kolaylıkla organize edebilirsiniz. Her gün gidip çalışacağınız bir ofisiniz olmasa bile çalıştığınız firmalara karşı profesyonelliğinizi ve kurumsal kimliğinizi en iyi şekilde yansıtmak adına bu ofis çözümünü tercih edebilirsiniz. Bu yöntem iş kaçırmamanız, çalıştığınız müşterilerinizde kötü bir izlenim bırakmamanız için oldukça önemlidir. Freelance çalışanlar için ihtiyaç haline gelen bu ofis çözüm yöntemi, İstanbul'da da pek çok yerde kullanılmaktadır. Avrupa yakası sanal ofis seçenekleri arasında yer alan Kamara Hazır Ofis de müşterilerine hazır ofis desteği sunmaktadır.

İstanbul Sanal Ofis Kiralama

Sanal ofis yöntemi dünyaca kabul görmüş bir yöntem olup, uzun zamandır yurtdışında sorunsuz olarak kullanılmaktadır. Ülkemizde de kullanılmaya başlayan bu yöntem firma sahiplerinin kazançlarının artmasında da oldukça etkilidir. Kurum binası olduğu için vergi denetimlerinde, firma ortakları ve avukat denetim sırasında ofiste olacağı için hiçbir sorunla karşılaşılmayacaktır. Bu tür denetimlerde bu zamana kadar hiçbir sorun yaşanmamıştır. Günümüzde şirket kurabilmeniz için muhakkak sabit bir adres belirtmeniz gerekmektedir. Sanal olarak tercih edeceğiniz ofisinizi resmi adresiniz olarak göstermeniz mümkündür. Sonuç itibariyle ismi sanal olsa bile fiziksel olarak bulunan bir firma mevcut olacaktır. Şirket kurulumunuz için firmayla yasal adresinizin gösterilebileceği bir anlaşma yapmanız gerekmektedir. Firmanın size sunacağı adresi şirket adresiniz olarak tanıtarak resmi işlemlerinizi kolayca yaptırabilirsiniz. İstanbul'da yaşayıp sanal da olsa ofis sahibi olmak isteyenlerin Avrupa yakası sanal ofis fırsatlarını değerlendirmelerinde fayda var. Ofis tercihlerindeki bu sanal yöntem zamanınıza ve bütçenize katkı sağlayarak, iş verimliliğinizi artırmanızda da size yardımcı olacak.

Siz de sanal ofisinize, güvenebileceğiniz bir kurum aracılığıyla sahip olmak istiyorsanız, tüm sanal ofis imkanlarını sunan Kamara Hazır Ofis'i tercih edebilirsiniz. Kamara Hazır Ofis sayesinde kiralayacağınız ofisi resmi adres olarak göstermeniz mümkündür. Kargo ve posta teslim alma işlemlerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilir, sekreter hizmeti ve mesai saatleri dışında da telesekreter hizmeti alabilirsiniz. Sekreter hizmetinde ilgili kişi telefonunuzu firmanızın ismiyle açar, uygun olduğunuz takdirde telefonu size aktarır şayet uygun değilseniz müşterinizin notunu e-mail aracılığıyla size iletir. Bu ofis sistemi kabul görmüş ve yasal bir sistemdir. Bu sistemden yararlanan hukuk büroları da mevcut olup süreç boyunca tesis müdürleri yoklama tamamlanana kadar devamlı destek sağlamaktadır. Kamara Hazır Ofis, Avrupa yakası sanal ofis arayanlar için Altıntepe, Altunizade, Bostancı, Beyoğlu/İstiklal, Levent, Şişli gibi ilçelerde sanal ve hazır ofis imkanı sunmaktadır. Böylelikle İstanbul'un birçok merkezi noktasında çalışma imkanı bulabilir, işlerinizi ve toplantılarınızı tercih edeceğiniz ofis ortamlarında gerçekleştirebilirsiniz.

07 Kas 2018 - 14:58 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.