Maliyet ve Dönüşüm ofisi göreve başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Yeni Ekonomi Programını açıkladı.

Bakan Albayrak yeni programda bakanlık bünyesinde kurulan Maliyet ve Dönüşüm Ofisi'ne de dikkat çekti. Ofiste diğer bakanlıklardan da temsilcilerin yer aldığını belirten Bakan Albayrak, kurumlarda plan doğrultusunda atılacak adımlar ve tasarrufların bu ofis üzerinden denetlenip takip edileceğini kaydetti.

76 milyar TL'lik tasarruf hedefi

Bugün hayata geçirilecek Maliyet ve Dönüşüm ofisiyle 76 milyar TL'lik tasarruf hedeflendiğini ifade eden Albayrak,

"Bakanlık bünyesinde diğer bakanlıkların temsilcilerinin de yer aldığı bir ofis kurulacak. Burada tasarruflar izlenecek. Kamuda gereksiz harcamaları önlemek için hareket edecek. Bugün bu ofis faaliyete

21 Eyl 2018 - 10:17 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.