Erdoğan'dan kredi kartı borcu olanlara müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Düzenli sosyal yardım alan vatandaşlarımızın aylık 150 kw saat elektrik tüketimlerini biz üstleniyoruz. Bir diğer müjdemiz kredi kartını ödemekte zorlanan vatandaşlarımızadır. Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın borçları tek bir çatı altında toplanacak." dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda güzel haberi verdi.

80 LİRALIK FATURAYI DEVLET ÖDEYECEK

Erdoğan, "Düzenli sosyal yardım alan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın aylık 150 kw saate kadar elektrik tüketimlerini karşılıyoruz. 2,5 milyon hanenin aylık 80 liralık elektrik faturasını devlet ödeyecek" dedi.

KREDİ KARTI BORÇLARINA YAPILANDIRMA

Kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlara mevcut borçlarını daha kolay ödeyebilmeleri için imkan sağlanacağını belirten Erdoğan, "Ziraat Bankası aracılığıyla ödeme güçlüğü yaşayan vatandaşlarımızın kredi kartı borçları tek bir çatı altında toplanacak. Vatandaşımız hangi bankaya kredi kartı borcu olursa olsun Ziraat Bankasından alacağı kredi ile borcunu kapatacak. Sonra ister 24 ay ister 60 ay vade ile aylık gelirine uygun şekilde bu borcunu ödeyecek" ifadelerini kullandı.

Hazine destekli esnaf kredileri bakiyesi 2018'de 31,1 milyar liraya yükseldi. Esnafa destek 202 kat arttı. Öte yandan Halbank 2019'da 350 bin esnafa 22 milyar TL'lik kredi kullandıracak

08 Oca 2019 - 12:51 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.