TRÜ için bir araya geldiler

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Trabzon...

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve Trabzon AK Parti Milletvekilleri Trabzon Üniversitesi'nin yıllık faaliyetlerini görüşüldüğü toplantıda bir araya geldi.

AŞIKKUTLU SUNUM GERÇEKLEŞTİRDİ

Toplantıya Trabzon AK Parti Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar ve ilgili birim amirleri de katıldı. Trabzon Üniversitesi'nin yıllık faaliyetlerinin görüşüldüğü ve gelecek vizyonuna ilişkin planların değerlendirildiği verimli bir toplantı gerçekleştirildiği bilgisi paylaşıldı.

Vali Ustaoğlu Başkanlığında bir araya gelen paydaşlar Trabzon Üniversitesi ile ilgili istişarelerde bulundu. Rektör Aşıkkutlu, üniversitenin yıllık faaliyetlerinin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi. Trabzon Üniversitesi’nin mevcut durumunun ve geleceğinin karşılıklı müzakere edildiği görüşmelerin ardından toplantı sona erdi.

Filiz YILDIRIM

17 Eyl 2019 - 13:08 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.