Trabzon FK Ali’yi de bitirdi

Kırmızı-lacivertliler, son transfer bombasını Çankaya’dan orta saha oyuncusunu renklerine katarak patlattı.

Yeni sezonda Trabzon’u 2. Lig’de temsil edecek olan Hekimoğlu Trabzon FK, geçtiğimiz sezon Çankaya FK’da forma giyen orta saha oyuncusu Ali Aydemir ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde Genel Menejar Serkan Ünver de hazır bulundu. Hekimoğlu Trabzon FK’ya geldiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Ali Aydemir, kırmızı lacivertli forma ile şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Hedefleri arasında Trabzonspor formasını giymek olduğunu vurgulayan genç futbolcu, “Benim en büyük arzum bir gün Trabzonspor formasını giyebilmek. İnşallah Hekimoğlu Trabzon FK’da büyük başarılara imza atıp, hedeflerime doğru adım adım ilerlerim” dedi. Kulüp Genel Menajerimiz Serkan Ünver de yaptığı açıklamada, “Birkaç gün sonra yeni sezon hazırlıklarına start vereceğiz. Çalışmalarımıza tam kadro başlamak istiyoruz. Bu çerçevede transfer çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ali genç ve gelecek vaat eden bir kardeşimiz. Kendisinin idealleri var. Bu idealleri kulübümüzde gerçekleştirmesini arzu ediyoruz. Bu transferin camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

18 Tem 2019 - 13:13 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.