Net Koleji birinci oldu

Liseler arası münazara yarışmasının muhteşem finalinde Özel Net Koleji birinci oldu.

Liselerarası münazara yarışması finali Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde, Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği (ANADER) işbirliğinde, TÜGVA ve Ortahisar Belediyesinin katkılarıyla KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Törene İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, ANADER Yönetim Kurulu Başkanı Asım Aykan, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Turnuvada Dünya, Avrupa ve Türkiye üniversitelerarası şampiyonalarının kabul ettiği “Parlamenter Stili” format uygulandı. Final öncesinde Trabzon Şehit Samet Uslu Anadolu İmam Hatip Lisesinde 16-17 Mart tarihlerinde gerçekleşen münazara turnuvasında 106 takımda 318 münazır yarışmış ve finale Trabzon Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Net Koleji ve Sosyal Bilimler lisesinden iki takım olmak üzere 4 takım katılma hakkı kazanmıştı. Münazara Yarışması Finalinde Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi Öğrencileri 3. ve 4. olurken,. Şampiyon ise Özel Net Koleji oldu. Yapılan yarışma sonunda 1. olan takıma 2 bin TL, 2. olan takıma bin 600 TL, 3. olan takıma bin 200 TL, 4. olan takıma 800 TL para ödülü verildi. Finale kalan tüm takımlar Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği Türkiye Münazara Yarışması'na katılmaya hak kazandılar.

16 May 2019 - 12:05 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.