Bıyık’tan eğitime destek

YKS’de büyük başarı elde eden Yomra Fen Lisesi öğrencileri Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bıyık, “Karadeniz'in...

YKS’de büyük başarı elde eden Yomra Fen Lisesi öğrencileri Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Bıyık, “Karadeniz'in en başarılı lisesi olan Yomra Fen Lisemiz göğsümüzü kabartmıştır. Eğitime her alanda destek olacağız” dedi..

YKS’de büyük başarı elde eden Yomra Fen Lisesi öğrencileri Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamında ziyaret etti. Elde edilen tarihi başarıdan ötürü öğrenci ve öğretmenleri tek tek kutlayan Başkan Bıyık, “Karadeniz'in en başarılı lisesi olan Yomra Fen Lisemiz göğsümüzü kabartmıştır. Eğitime her alanda destek olacağız” dedi.

YOMRA FEN LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI

Yomra Fen Lisesi Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu, beraberindeki öğrenciler ve velileri ile birlikte Yomra Belediye Başkanı Bıyık'ı makamında ziyaret etti. Yüksekögretim Kurumu Sınav sonuçları hakkında Başkan Bıyık'ı bilgilendiren Kadıoğlu, “11 öğrencimiz Türkiye genelinde ilk bine, 25 öğrencimiz ilk 5 bine, 40 öğrencimiz ilk 10 bine, 65 öğrencimiz ilk 30 bine girmiştir. Sayısal alanda Trabzon 1'incisi, 2'ncisi ve 3'üncüsü okulumuzdan çıkmıştır.” şeklinde konuştu.

“BU GURUR GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMIŞTIR”

Elde edilen tarihi başarıdan ötürü öğrenci ve öğretmenleri tek tek kutlayan Başkan Bıyık, Türkiye'nin kurtuluşunun eğitimde olduğunu öyledi. Başkan Bıyık, “Karadeniz'in en başarılı lisesi olan Yomra Fen Lisemiz göğsümüzü kabartmıştır. Tüm idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Fen Lisemizin ve diğer eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Liselerimizin taleplerine imkânlarımız ölçüsünde en iyi şekilde yanıt verme gayretinde olacağız. Bizlere bu gururu yaşatan başarılı öğrencilerimize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

21 Tem 2019 - 11:44 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.