2018 KPSS açıklandı! İşte memur alımları (Tek tıkla il il memur alım ilanları)

2018 KPSS sınav sonuçları açıklandı. Şimdi yüz binlerce kişinin gözü memur alımlarında. Peki hangi ilde hangi kurum KPSS ile memur ya da sözleşmeli personel alıyor? Üniversiteler, bankalar, devlet okulları, kamu kurum ve kuruluşları, bakanlıklar... Devletin memur ya da sözleşmeli personel alımıyla ilgili tüm ilanlar tek tıkla elinizin altındı. Detaylar haberimizde...

2018 OrtaöğretimKPSS sonuçları açıklandı. Peki hangi kurum kaç puanla memur alıyor? 50-60-70 puanla memur alan devlet kurumları hangileri? Tüm detayları sizin için topladık.

Basın ilan kurumunun 2018 memur ve sözleşmeli perosonel alımıyla ilgili ilanları sürekli güncelleniyor.

Kaç ilan olduğu, ilanarın sıralaması, il seçimi gibi seçeneklerle kullanıcılar memur alımıyla ilgili duyurulara anında ulaşabiliyor. Yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayıp sayfadaki ilanlara gözatmak. Özellikle üniversitelerin akademik ve diğer alanlardaki sözleşmeli personel ihtiyacı göze batıyor. Yeni eğitim öğretim dönemine hazırlanan üniversitelerin yüzlerce sözleşmeli personel almak için harekete geçtiği ilanlardan net bir şekilde görülüyor.

Aşağıdaki linke tıklayarak il il memur ve sözleşmeli personel alımlarını öğrenebilirlirsiniz

İL İL MEMUR VE SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

06 Ara 2018 - 15:11 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.