Destek zamanı!

2019 yılını fırtınalı bir şekilde kapatan Trabzonspor, hiç kuşku yok ki 2020’ye yeni umutlar ve beklentiler ile başladı… Ünal Karaman ile gidilen yo...

2019 yılını fırtınalı bir şekilde kapatan Trabzonspor, hiç kuşku yok ki 2020’ye yeni umutlar ve beklentiler ile başladı…

Ünal Karaman ile gidilen yol ayrılığı, Hüseyin Çimşir’in göreve getirilmesi camiada olumlu-olumsuz karşılıklar bulsa da içinde bulunduğumuz dönem hesap görme dönemi değildir.

Evet… 12 yaşında Trabzonspor’un kapısından içeri giren Hüseyin Çimşir, 40 yaşında teknik direktörlük gömleğini giyer giymez, kimileri tarafından “Bu yükü taşıyamaz…” kimileri tarafından da, “Bir şansı hak ediyor…” söylemleri ile karşı karşıya kaldı.

Trabzonspor’un ligdeki konumu ve kadro yapısı göz önüne alındığında Çimşir’in işinin zor olduğu bir gerçek. Ancak diğer bakış açısı ile de bu kadro yapısını en iyi tanıyan isim Hüseyin hoca…

“Önyargıları kıracağım… Antrenörlük potansiyelimi bilmiyorlar… ” diyerek de iddiasını ortaya koyan Hüseyin hocaya bu süreçte destek olmak hepimizin önceliği olsa gerek.

Kaldı ki Trabzonspor kadro yapısı ve etkili hücum hattı ile şampiyonluk yapısında en iddialı takımlardan biri konumundadır.

Antalya kampında da, “Hedefimiz şampiyonluk… Başkalarının hikayesini değil, kendi hikayemizi okutmak istiyoruz…” diyerek de ortaya bir duruş koyan Hüseyin hoca ilk sınavını ise kupada Denizlispor karşısında verdi.

Kazanma iştahı olan, sahadaki her bölgede yardımlaşan, gol için bastıran, golü bulunca sahasına çekilme refleksinden sıyrılan bir takım izledik.

Evet… İlk maçta çok fazla olmasa da değişimin izlerini gördük desek yeridir.

Söylediğimiz gibi bu süreçte bize düşen görev ise Çimşir ve ekibine destek olmaktır…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler