Derbiye yakıştı

Koca bir sezonu Karadeniz derbisi ile noktaladık… Bir tarafta ikinci yarının flaş takımı Rizespor, diğer tarafta bu sezon adeta bir başarı hikayesin...

Koca bir sezonu Karadeniz derbisi ile noktaladık…

Bir tarafta ikinci yarının flaş takımı Rizespor, diğer tarafta bu sezon adeta bir başarı hikayesine imza atan ve 11 maçtır kaybetmeyen Trabzonspor…

Karadeniz derbisi adına yakışır bir şekilde başladı. Ev sahibi ekip ilk dakikalarda seyirci motivasyonu ile maça etkili başlarken, Trabzonspor son süreçteki görüntüsünde değildi.

İşte böyle bir ilk çeyrekte Rizespor, Trabzonspor savunmasının adeta uyuduğu anda Muriç-Boldrin paslaşması sonrasında Boldrin ile golü buldu.

Belli ki bu gol Trabzonspor’u kendine getirdi. Oyunun ilk çeyreğindeki şuursuz görüntüsünden kurtulan Trabzonspor, hücum aksiyonlarını zenginleştirip eşitlik golünü aradı.

Bordo-mavililer aradığı golü de çok geçmeden buldu. Nwakaeme’nin mükemmel ortasında Rodallega aynı klası gösterip topu ağlara gönderirken, bu gol yeni gollerin de habercisi gibiydi. Nitekim golden 4 dakika sonra yine Rodallega’nın şutunda Rizespor savunmasına da çarpan top ağlara gitti ve Trabzonspor, mağlup durama düştüğü maçta öne geçmesini bildi. İlk yarının son bölümünde ise Nwakaeme’nin ikramını boş çevirmeyen Abdülkadir Ömür, Trabzonspor’un soyunma odasına 3-1 önde gitmesini sağlarken hiç kuşku yok ki bu skor bordo-mavili ekibi ikinci yarıda rehavete itti.

Rizespor ikinci yarıya da baskılı başlayıp Muriç’in golü ile umutlansa da Uğurcan’ın performansı bordo-mavilileri ayakta tuttu ve bordo-mavililer sezonu 3 puanla tamamladı…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Rahman Turan - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler