CUMARTESİ TRİBÜNLER DOLMALI

Kasımpaşaspor karşısında üç farkla üç puanı alan Karadeniz Fırtınası, ligdeki ümidini sürdürürken dün akşam Türkiye Kupası rövanş maçında komşu ve dos...

Kasımpaşaspor karşısında üç farkla üç puanı alan Karadeniz Fırtınası, ligdeki ümidini sürdürürken dün akşam Türkiye Kupası rövanş maçında komşu ve dost Erzurum'u ağırladı. İlk maçı dört farklı kazanan Rıza Çalımbay'ın öğrencileri, ikinci maçta turdan ziyade prestij için sahadaydı. Trabzonspor, resmi maçlarda arkadaşlarına nazaran daha az süre alan oyuncuların ağırlıkta olduğu bir kadroyla sahadaydı. Beş fark yiyip kupadan elenmek, formda olan bir Trabzonspor için mucizevi bir sonuç olurdu. Lakin, top yuvarlaktı ve futbol asla hata kaldırmayan ve disiplinden kopulmaması bir oyundu.

İlk yarı maçın hakimi Trabzonspor, pozisyon üretmekte başarılı olamadı. Erzurum ekibi çok iyi kapanıp disiplinden kopmayınca, ilk yarı futbolseverler gol de göremedi.

İkinci yarı, ilk yarının aksine altı gol oldu. Rodallega, Volkan Şen ve Bongonda golleri atarken Batuhan ve Hüseyin gibi gençler de ümit verdi. Kupanın iddialısı olmak her maçı ciddiye almaktan geçer. Volkan ve Bongonda gibi isimlerin ön plana çıkması kadro derinliği için mühim gelişmeler. Rodallega ise her büyük takıma lazım bir forvet olduğunu tekrardan herkese gösterdi.

Sonuç olarak, iki maçta dokuz gol atıp turu geçmek ligdeki çok önemli Bursaspor maçı öncesi oyunculara ve camiaya moral oldu. Hafta sonu oynanacak Bursaspor karşılaşması zirveye tırmanma ve zirvede tutunabilme maçı olacak. Taraftar maça hazırlanıyor, keza oyuncular da! Rıza Hoca, Bursaspor maçını kazasız belasız üç puan ile kapatırsa herşey daha güzel olacak. Çünkü, bu kaliteli kadro ve bu büyük camia herşeyin en güzelini hakediyor. Kupayı unutup lige dönme vakti.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler