ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

Zor günler geçiren Erzurumspor, dün Avrupa Kupaları'na katılmak isteyen Trabzonspor'u ağırladı. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi oyuncularından yo...

Zor günler geçiren Erzurumspor, dün Avrupa Kupaları'na katılmak isteyen Trabzonspor'u ağırladı. Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür gibi oyuncularından yoksun olan Karadeniz Fırtınası, rakibini yenerek sıralamadaki yerini daha da sağlamlaştırmak istiyordu. Erzurumspor'un hedefi ise, ligin dibinden üst sıralara doğru tırmanmak!

Hamza Hamzaoğlu, rakibe her bölgede baskı anlayışıyla maça başladı. İlk yarıda, ev sahibi Erzurumspor Trabzonspor'a adeta göz açtırmadı. Çok iyi bir golcüye sahip olsalar ilk yarı birkaç gol gelebilirdi. Golün gelmediği her an Trabzonspor'a moral olarak yansıdı. Özellikle, ikinci yarı oyundan düşen Erzurumspor karşısında Trabzonspor çok etkili oldu. Nwakaeme'nin golüyle öne geçen Bordo Mavililer, maça da hakim oldu. Erzurumspor yediği golden sonra tamamen oyundan düştü. Zaten, kondisyon olarak da golden epey önce oyundan düşmüştü. Zor maçın kazananı Trabzonspor, kaybedeni ise ev sahibi Erzurumspor'du.

Futbolun altın kuralının dün yinelenmesine hiç şaşırmadık. Atamayana her zaman atmışlardır yıllardan bu yana! Altın değerindeki üç puanı Erzurum'dan alan Karadeniz Fırtınası, Avrupa Kupaları hedefinde de yerini biraz daha sağlama aldı. Kaleci Uğurcan, Hüseyin Türkmen ve İranlı Hosseini'nin çok iyi oynadığı maçta Nwakaeme attığı golle takımının galibiyete ulaşmasını sağladı. Antalyaspor maçı öncesi büyük moral kazanan Ünal Karaman ve öğrencilerinin sıralamadaki yeri, lig bitiminde en az dördüncülük olmalı.

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Özden Ayvaz - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler