ÇOK GÜÇLÜ ÇOK İLGİNÇ AİLELER BUNLAR

Rakafeller (Rockefeller) ailesi 16-19 yüz yıllara kadar uzanıyor.19 yüzyılın sonlarına 20 yüzyılın başlarında Rockefeller kardeşler petrol işine giriy...

Rakafeller (Rockefeller) ailesi 16-19 yüz yıllara kadar uzanıyor.19 yüzyılın sonlarına 20 yüzyılın başlarında Rockefeller kardeşler petrol işine giriyorlar dünyanın en büyük servetinin sahibi oluyorlar. Bankalar kuruyor ve işletiyorlar demir yollarını ellerine geçiyorlar bu demir yollarıyla petrolleri madenleri taşıyorlar uranyum, bakır, Alüminyum, Elmas, altın, borsalarını kurup ellerinde tutarak bir imparatorluk kuruyorlar secdece ABD, İngiltere değil Avrupa’nın 4 bir yanında söz sahibi oluyorlar.

Rockefeller Ailesinin orduları yok devletleri yok ama o devletleri yönetecek ekonomik, siyasi güçleri var bu güçleride ellerinde tutmaya kararlılar böylece devletleri yönetecek güçleri ellerinde tutuyor Küresel siyaseti ellerinde bulunduruyorlar.

Rockefeller Ailesi ABD, İngiltere’de merkez bankasını kuruyor ve paralarını basma işini alıyorlar birçok ülkede banka kuruyor işletiyorlar. Birçok şirketler kurup yönetiyor paranın babaları oluyorlar. Ellerinde petrol, Elmas, Altın, borsaları kurup yönetiyorlar. Petrolde ise fiyatları kendileri belirliyorlar. Finans kuruluşları onların siz onlar izin verdiği kadarını yaparsınız onların izin verdiği kadar yaşarsınız onlar izin verdiği kadar ülke yönetirsiniz.

Her şey bu Aileye ait binlerce bankaları var Avrupa’nın her yerinde bankalar kurup işletiyorlar. ABD binlerce vakıfları var çünkü ABD ‘de vakıflar vergi vermezler ABD’de bunların gücünü parasını tahmin etmek mümkün değildir. Bu aile her yerde varlar İngiliz kraliyet ailesinde bile ortaya çıkıyorlar.

Bu aile bütün stratejileri elinde tutuyor ne gerekiyorsa onu yapıyorlar bir yer yıkılacaksa yıkıyorlar işgal edilecekse ekonomik yaptırım uyguluyor sonra kargaşa yaratıyor biz düzelteceğiz diyerek oraya giriyorlar o ülkenin madenlerine el koyuyor servetlerine servet katıyorlar.

Osmanlı devletinin yıkılması için düğmeye bastıklarında Israil devletinin kurma çalışmalarını başlatmış kollar sıvanmıştılar. Osmanlı devletini Ruslarla, Avusturya ile birçok ülkeyle savaşa sokmuş onu güçten düşürmüş hangi cephede savaşacağını şaşırmış olan Osmanlıyı güçten düşürmüş onu yıkılmasına zemin hazırlamış Israil devletini kurulma planlarını yapmış hayata geçirmişlerdi.

Bir Yahudi filim yapımcısı olan Erin Rinson 11 eylül saldırısı Rockefeller ailesi tarafından yaptırıldığını ileri sürmüştü diyorki’’ bana saldırı gerçekleşmeden 11 ay önce haber verdi bir olayın yaşanacağını böylelikle Afkanistanı işgal edeceğimizi ,ırakı işgal eeceğimizi petrol bölgesini ele geçireceğimizi ve üs kuracağımızı bana söyledidi’’11 Eylül saldırısıyla da orta doğuya, Afganistan’a körfeze girdiler biz terörist ağrıyacağız diyerek işgal ettiler.

Silah sanayindeki silahları Müslümanların üzerinde denediler yenilerini geliştirdiler ölenler nasıl olsa Müslüman ve Müslüman çocuklarıydı gözlerini bile kıpmadılar önce vurdular sonra tedavi için ilaç sanayinde ürettikleri ilaçları sattılar ne kadar hasta olursa onların kasalarına oka dar para akacaktı.

Onun içinde bütün silahları denediler çoğunu kanser yaptılar kanser olanlar bulunmaz velinimet saydılar diğerlerini gedolarla zehirlediler nesilleri kısırlaştırdılar iyileştirme öldürme sat para kazan yaptılar ülkeyi sömürü haline getirdiler.

Alman kökenli Yahudi Rothschil ailesi ise dünyanın en büyük aileleriniden dünya piyasasını elinde bulunduran bunlardan biriydi siyasi gücü ekonomik gücü hepsi Israil devletinin çıkarlarına uygundu Israil devleti bu ailenin desteğiyle kuruldu.

şimdi hedef büyük Israil projesini hayata geçirmektir onun için önüne hangi engel çıkarsa yok edilmeli önce ekonomik kriz sonra kaos gerekirse iç savaş çıkarılmalı hedefe varmak için her şeyi mubah sayarak kullanmalı kullanıyorda.

Bu aileler Rockefeller, Rothschild, Vanderblit,Harriman,finaskurumlarıyla devreye giriyorlar devletlere ekonomisini düzeltmeleri için borç veriyorlar sonrada kendilerine bağımlı yapıyorlar.

şimdi Türkiye üzerinde oynuyorlar onlar sanıyorki daha önce savaştıkları ülkeler gibi.

Vietnam, Kore, Kamboçya,Taylant,Endonezya,Afkanistan, İran,ırak,Yugoslavya savaş endüstrisini deneme ve geliştirme yaptılar eski silahları bunların üzerinde denediler harcadılar yenilerini yaptılar. Şimdi hedef Türkiye bir şekilde onu bertaraf etmenin peşindeler çünkü Türkiye önlerindeki en büyük engel bu engel kaldırılmalı gerekirse terörü belasıyla pyd,ypg pkk , olmayınca ekonomik krizle şimdi Kıbrıs la devam ediyor.

Onlara göre Türkiye kendi başına karar vermemeli güçlenmemeli onların emri altında olmalı onlara bağımlı olmalı. Yoksa gezi olayları 15, Temmuz darbe girişimi daha neler çünkü Türkiye gittikçe güçlenen bir ülke ve Müslüman ülke bu onlara göre kabul edilemez

Türkiye’yi kendilerine bağlı bir ülke istiyorlar nekadar güçlü olurlarsa olsunlar Türkler kimseye bağlı olmaz tarih boyunca boyunduruk altında yaşamadılar ölürlerse şehit kalırlarsa gazi olurlar ama asla birinin emri altında yaşayamazlar unutmuşlarsa bizim şanlı tarihimize bir baksın…

# YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazar Cemile Keskin - Mesaj Gönder


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.



Anket Trabzonspor bu sezon ligi kaçıncı sırada bitirir?
Tüm anketler