Ziya Gümüşhane’de

Etimesgut Belediyespor’da forma giyen orta saha oyuncusunu renklerine kattı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, transferdeki sessizliğini bozdu. Kırmızı-beyazlılar ilk dış transferini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde Levent Eriş’i teknik direktörlük görevine getiren Gümüşhanespor, Etimesgut Belediyespor’da forma giyen orta saha oyuncusu Ziya Şakar ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Tita ve Wederson’daki küçük pürüzleri gidermeye çalışan Gümüşhanespor yönetimi önümüzdeki günlerde başka isimleri de kadrosuna katması bekleniyor. Dış transferin yanı sıra iç transferde de takımda kalması istenilen oyuncularla masaya oturan yönetim Rahmi Muhammet Akyazı’nın sözleşmesini de bir yıl daha uzattı.

19 Tem 2017 - 13:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.

05

Faruk zan - Gümüşhane INANILMAZ PARALAR HARCAMAYA BAŞLAMIŞ ZIYA 400 milyarAHMET SINAN YILMAZER 600 milyar ve Vederson'a teklif edilen para 800 milyar inanılmaz rakamlar bunlar nasıl vermişler bu Paraları enteresan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 13:44
04

Cevat yunus - ŞAMPIYONUZ ŞAMPIYON EN BÜYÜK GÜMÜŞHANENEM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 13:44
03

hakan - vayy desene menejerlerl hocalar oh ne güzel para inanılmaz rakamlar bunlar Gümüşhane h bu kadar para harcamamıştı sonu hüsran Olmasın da

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 13:44
02

veli uz - hoca izmirden menejerlerle izmirden sanırım menejerlerle 3-5 gündür Klüp tesislerinde gezeliyorlarmış ne güzel hayat inşAllah gümüşhanemiz ilerde sıkıntıya düşmez 2. liğin en FAZLA PARA HARCAYAN TAKIMI OLDUK

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 13:44
01

Sait varen - çok paralar verildiği doğru hemde inanılmaz yalnız Vederson'a 600 milyar teklif edilmiş ne olduysa menejerlerle tekrar devreye girmiş diayı yükseltmişler yani 800 milyara çıkartmak istemişler MENEJERLERİN yaptığı iş bu hala pazarlık Sürüyor vay Sakatlığı varmış yok böyleymiş ama asıl amaç menejerler Gümüşhane'nin paralarını nasıl çarparız Peşinde belli oldu durum Levent ERİŞDE istiyorum diyormuş birşeyler Dönüyor ama ne?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Temmuz 13:44