Zirve için kazan Rize

Yeşil-mavililer, ligin ikinci yarısının ilk maçında Manisaspor karşısına çıkıyor

Bu sezon şampiyonluk hesapları yapan Rizespor, sıkıntılı günler geçiren rakibini alt edip ikinci yarıya güzel başlamak istiyor. Deplasmandaki karşılaşmada fire vermek istemeyen Rizespor’da tek hedef zafer…

Ve Rizespor sahaya iniyor. TFF 1. Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında Çaykur Rizespor, bugün deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyon olup tekrar Süper Lig’e çıkmak isteyen yeşil-mavililer, ligde sıkıntılı günler geçiren rakibi karşısında zaferden başka bir şey düşünmüyor. İkinci yarıya fire vermeden başlamak da isteyen Rizespor, 17 karşılaşmanın her birine birer final gözüyle bakıyor.Bu maçın hazırlıklarını Manisa’da yaptığı antrenmanla tamamlayan Rizespor’da sakat Kweuke ve Ümit Kurt’un dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak olan karşılaşmayı İstanbul bölgesi hakemlerinden Emre Malok yönetecek. Rizespor’un Manisa maçına kalede Gökhan; savunmada Orhan, Mehmet, Saadane, Yalçın; Orta sahada Galip, Petruccı, Recep, Özgür; forvette Muric ve Samudio 11’i ile çıkması bekleniyor. Rizespor’un zorlu karşılaşması beIN SPORTS MAX 1’den naklen yayınlanacak.

Alihan TELATAR

21 Oca 2018 - 13:24 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.