Zirve Daima Tehlikelidir

Üzülmez, “Şampiyonluk yarışında paçamızdan tutmaya çalışanlar olmaya devam edecek. Biz Rizespor olarak paçamızı tutturmamak için var gücümüzle çalışacağız” dedi

TELAFİ ETMEK İSTİYORUZ

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, cumartesi günü Karadeniz derbisinde Samsunspor ile oynayacakları maçla, takımın son durumuyla ve zirve mücadelesi veren rakipleriyle ilgili önemli mesajlar verdi. Sözlerine Elazığspor maçında kaybettikleri 2 puanla başlayan Üzülmez, “Öne geçtiğimiz maçta ikinci golü bulamadığımızdan rakibin direnci arttı. Bununla da skoru koruma içgüdüsü ile defansif oynamaya başladık. Özellikle Elazığspor maçının ikinci yarısında oynadığımız oyunun öz eleştirisini yapıyoruz. Kaybettiğimiz 2 puanı Samsun’ da telafi etmek istiyoruz” dedi.

LİG UZUN MARATON

Ligin uzun bir maraton olduğunu ve bu uzun maratonda zaman zaman böyle sonuçların alınabileceğinin altını çizen Üzülmez, “Ligin ikinci yarısında sahamızda oynadığımız maçlarda Altınordu ve Elazığspor maçlarından kayıp ettiğimiz 5 puan var. İçeride kaybettiklerimizi deplasman maçlarında telafi etmek istiyoruz. Şimdi önümüzde zorlu bir Samsunspor deplasmanı var. Rakibin ligdeki sıralamasına baktığımızda onlar da kazanmak için her şeyini ortaya koyacak. Teknik direktör değişikliği onlara pozitif yönde katkı sağlama çalışacaktır” diye konuştu.

ROTASYON OLABİLİR

“Rizespor olarak bizim hedefimiz, yolumuz ve düşüncelerimiz belli. Bu düşünceler doğrultusunda evimizde kaybettiğimiz 2 puanı Samsunspor maçında telafi edeceğiz” şeklinde sözlerini sürdüren Üzülmez, “Tabi oyuncularımın da saha içerisinde göstereceği dirençli futbolla beraber yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Bir haftada 3 maç yaptık. Dolayısıyla takımda bir revizyon yapabilirim. Sakatlardan dolayı da orta sahada sıkıntı yaşadık. Samsunspor maçında revizyon içinde olabiliriz. Geniş ve alternatif bir kadroya sahibiz. Rotasyon olabilir” ifadesine yer verdi.

ALGI YAPIYORLAR

Hakemlerle ilgili çok fazla olumsuz şeyler söylememeye çalıştığına dikkat çeken İbrahim Üzülmez, “Rizespor üstünde bir algı var ve bizim bunu yıkmamız gerekiyor. Çünkü Elazığspor maçının son dakikasında Lincoln’e verilmeye bir faul ve hemen arkasından gelen penaltı golü. Faul verilseydi maç biterdi. Dolayısıyla bu algıyı yıkmamız gerekiyor. Kamuoyunda Rizespor’a karşı yanlış intibalar var. Biz emeğimiz, anlımızın akı, namusumuz ve şerefimizle şampiyon olmak istiyoruz. Son 3-4 haftaya baktığımızda hakemlerin bize karşı iyimser olduğunu söyleyemem” dedi.

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Üzülmez, “Rizespor olarak kimseden bir şey istemiyoruz. Hakemlerin sadece sahada hakkaniyetli bir şekilde olmasını istiyoruz. Bon 8-9 maçtın penaltı kazanmayan Rizespor var. Penaltıyı doğru şekilde kazanalım. Bu yüzden hakemlerin biraz daha dikkatli olmalarını istiyorum. Takımıma güveniyorum. Oyuncularımın bu işe ne kadar dört elle sarıldıklarını biliyorum. Elbette zaman zaman iş kazaları oluyor. Önemli olan bundan sonraki süreçte performansı istikrarlı bir şekilde sürdürüp hedefleri ulaşmak. Bunun içinde çok çalışıyoruz” diye konuştu.

PAÇAMIZDAN TUTTURMAYACAĞIZ

Şu anda zirvede olduklarını ancak zirvelerin her zaman tehlikeli olduklarına dikkat çeken İbrahim Üzülmez, “Ligde 3-4 takım zirveye çıkmak istiyor. Bunun içinde bizi paçamızdan tutmaya çalışacaktır. Bizde onlara paçamızı tutturmamak için var gücümüzle çalışacağız. Benim takımım bunu yapacak potansiyele fazlasıyla sahip. Rizespor’da görev geldiğimde ilk maçım Samsunspor’du ve berabere kalmıştık. Çök önemli bir Karadeniz derbisi oynayacağız. Kazanıp yeni bir seri başlatmak istiyoruz. En zor maçlarımızdan bir tanesi bezi bekliyor” Alihan TELATAR

28 Şub 2018 - 11:44 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.