Zaferle dön Gümüşhane

Kırmızı-beyazlılar, ligin 9. haftasında Ankara’da Bugsaş’a konuk oluyor

Geçen hafta Karşıyaka maçından faklı galibiyet alan kırmızı-beyazlılar, zorlu Ankara deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor. Sezon sonu ipi göğüslemek isteyen Gümüşhane’de puan kaybına tahammül yok

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Gümüşhanespor, ligin 9. haftasında bugün Bugsaşspor ile karşılaşıyor. Geçen hafta evinde oynadığı Karşıyaka maçından farklı galibiyetle 3 puan alan ve bu sezon hedeflerine emin adımlarla giden kırmızı-beyazlılar, kendi stadındaki onarım nedeniyle Bayburt’ta oynayacağı zorlu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı planlıyor. Kırmızı-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarını tamamlarken, maç saatini beklemeye başladı. Kırmızı-beyazlıların teknik patronu Levent Eriş, Bugsaş’ın ligin en iyi ekiplerinden olduğunu söyleyerek, “Bu ligin birçok şampiyon oyuncusunu kadrosunda barındıran bir takım. Daha öncede Ankaragücü’nde şampiyonluk yaşayan ve birbirini iyi tanıyan oyuncu grubunu bir araya getirmişler. Çok farklı bir mücadele bizi bekliyor” dedi. Ankara Ostim’de saat 14.30’da oynanacak karşılaşmayı hakem Adem Sarıtaş yönetecek.

21 Eki 2017 - 13:16 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.