Zaferle Dön Giresun

Çotanaklar, alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Samsunspor’a misafir oluyor

Akın Çorap Giresunspor bugün deplasmanda alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veren Samsunspor ile karşılaşacak. Üst üste üç hafta kazanamadıktan sonra geçen Pazar Çaykur Rizespor’u mağlup ederek şeytanın bacağını kıran yeşil-beyazlılar, o galibiyeti Samsun’da seriye dönüştürmek arzusunda. Perşembe akşamı deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile kupa maçına çıkan ve rakibiyle berabere kalarak bir üst tura yükselen Çotanaklar o karşılaşmadan sonra Belek’e geçiş yapmış ve Samsunspor maçına orada hazırlanmıştı.

Dün sabah Samsun’a giden kafile son çalışmasına çıktıktan sonra müsabaka saatini beklemeye koyuldu. Giresunspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 18.00. Karadeniz Derbisi’nde Özgür Yankaya düdük çalacak. Çotanaklar’ın mücadeleye kalede Anıl, savunmada Caner, Aykut Demir, Çağlar, Canberk Dilaver, orta alanda Andre Dodo, Panajotis, Dialiba, Sinan Özkan, Jones, önde ise Dale’den oluşan 11’le başlayacağı sanılıyor.

Ali AKTEN

17 Ara 2017 - 14:02 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.