Zaferle başla rize!

Yeşil-mavililer, TFF 1. Lig’in ilk haftasında Manisaspor karşısına galibiyet için çıkıyor

Çaykur Rizespor bugün evinde Manisaspor ile kozlarını paylaşacak. Yeşil-mavililer, şampiyonluk parolası ile başlayacağı TFF 1. Lig’in ilk karşılaşmasında fire vermek istemiyor

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Çaykur Rizespor, bugün evinde Manisaspor ile karşı karşıya gelecek. Şampiyon olup tekrar Süper Lig’e çıkmak isteyen yeşil-mavililer, ligin ilk maçından galibiyetle ayrılıp lige fire vermeden başlamak istiyor. Yeşil-mavililer, bu maçtan alacağı 3 puan ile aynı zamanda ligin ilk haftasında rakiplerine de gözdağı vermeyi planlarken, Rizespor’da Samudio, Cihan, Mehmet ve Ramos da ilk defa yeşil-mavili taraftarların karşısına çıkacak.

Bu maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayan Rizespor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Çaykur Didi Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Antalya bölgesi hakemlerinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Rizespor’un Manisa maçına Gökhan, Orhan, Mehmet, Ümit, Saadane, Yalçın, Petruccı, Ogulcan, Recep, Özgür ve Kweuke 11’i ile çıkması bekleniyor.

12 Ağu 2017 - 13:45 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.