Yunus Ofspor’da

Bordo-mavililer, Manisaspor’dan genç stoperi renklerine kattı

Spor Toto 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Ofspor, transferde durmuyor…. Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kalan bordo-mavililer Manisaspor’dan genç stoper Yunus Yılmaz’ı renklerine kattı. Yunus Yılmaz ile savunmayı sağlama aldıklarını belirten Ofspor Menajeri Savaş Topaloğlu, “Bu oyuncu ile defansımızı iyice sağlama aldık. Büyük oranda da transferi tamamlamış olduk” ifadelerini kullandı.

Sezonun ilk haftasında Yeni Altındağ Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını da anımsatan Topaloğlu, “Lige yeni çıkmış bir takım. Sonuçta bizde bu ligin yenisi sayılırız. Bu lige çok yabancı değiliz. Bu bağlamda lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Lige tam hazır değiliz. Eksiklerimiz var. Yeni gelenlerin uyumu var” dedi. Öte yandan Bordo-Mavililer bugün saat 16.00’da 1461 Trabzon ile Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bir hazırlık maçı yapacak.

Erdoğan BEKAR

19 Ağu 2017 - 11:13 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.