Yönetim kurulu üyesi Ceylan, taraftarların yüreğine su serpti Gümüşhane başkansız kalmaz

23-30 Haziran tarihlerinde genel kurulunu gerçekleştirecek olan Gümüşhanespor’da yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan, Gümüşhanespor’un başkansız kalmaya...

23-30 Haziran tarihlerinde genel kurulunu gerçekleştirecek olan Gümüşhanespor’da yönetim kurulu üyesi Fazıl Ceylan, Gümüşhanespor’un başkansız kalmayacağını söyledi. Yapılacak kongrede güçlü bir yönetim kurulunun oluşacağına inandığını ifade eden Ceylan, “Başkanlık için aday çıkacaktır. Taraftarlarımızın bundan en küçük bir endişesi olmasın. Gümüşhanespor için güzel günler çok yakın” dedi. Ceylan, transfer çalışmalarına yapacakları kongreden sonra başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

13 Haz 2018 - 14:54 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.