Yomraspor’da hedef üst sıralar

Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, takımından memnun olduğunu ve daha iyi olacaklarını söyledi. Çalık, “Eksiklerimiz var ama takımımın gelişimind...

Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık, takımından memnun olduğunu ve daha iyi olacaklarını söyledi. Çalık, “Eksiklerimiz var ama takımımın gelişiminden memnunum. Takımım her geçen gün istediğim seviyeye geliyor. İlerleyen günlerde daha da iyi olacağız” dedi. Yeni sezonda ligde üst sıralarda mücadele eden bir takım olmak istediklerini ifade eden Çalık, “Başarılı bir sezon geçirme adına çok sıkı bir şekilde çalışarak hazırlanıyoruz. Bu sezon farklı bir kimlikte olacağız. Hem futbolumuz hem de alacağımız sonuçlarla adımızdan söz ettirmek istiyoruz” dedi.

19 Ağu 2018 - 14:50 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.