Yomraspor güçlü geliyor

Başkan Atmaca yönetimi ile kolları sıvadı, Çalık’la güven tazeledikten sonra rotayı transfere çevirdi.

TFF 3.Lig ekiplerinden Yomraspor’da yeni sezon öncesi kollar sıvandı. Önce Olağan Genel Kurulu’nu yaparak yeni yönetimini seçen ardından da mevcut teknik direktörle yeniden sözleşme imzalayan mor-beyazlılarla şimdi transfer zamanı… Yeni Başkan Davut Atmaca bugüne kadar hizmeti geçen herkese teşekkür ederek, “Biz kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyabilmek için göreve talip olduk, bunun için de çalışmalara şimdiden başladık” dedi.

İlk iş mevcut Teknik Direktör Raşit Çalık’la sözleşme yenileyen Başkan Atmaca, şimdi de rotayı güçlü bir ekip oluşturabilmek için transfer çalışmalarına yönlendirdi. Başkan Atmaca, “Biz göreve gelmeden önce de Yomraspor için en iyisini yapmak istediğimizi söylemiştik. Takımımızı daha iyi yerlere taşıyabilmek için de elimizi taşın altına koyduk. Bunun için de boş durmamak gerektiğini iyi biliyoruz. Belki de en önemli iş, hocamızla güven tazeledik. Şimdi sıra güçlü bir kadro oluşturmada” diye konuştu.

15 Haz 2019 - 14:31 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.