Yomra’nın tadı yok

Mor-beyazlılarda Kemerspor 2003 yenilgisi keyifleri kaçırdı

Kemerspor 2003 deplasmanından eli boş dönerek son haftalardaki iyi gidişatını devam ettiremeyen TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Yomraspor’da büyük üzüntü hâkim. Bu maçı kazanarak alt sıralardan iyice uzaklaşmanın hesaplarını yapan mor-beyazlılar umduklarını bulamadı.

Ligde ateş hattının 5 puan uzağında yer alan Yomraspor, gözünü bu hafta sonu evinde konuk edeceği Orhangazi Belediyespor karşılaşmasına çevirdi. Kemerspor 2003 karşısında alınan yenilgiyi Orhangazi Belediyespor’u devirip telafi etmek isteyen Yomraspor, ateş hattından da bir adım daha uzaklaşmak istiyor.

20 Şub 2018 - 14:05 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.