Yomra’da tempo yüksek

Yeni sezon öncesi çalışmalarını Avanos’ta günde çift idman yaparak sürdürüyor

Önümüzdeki sezon Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Yomraspor yeni sezon öncesi çalışmalarını Nevşehir Avanos’ta kamp yaparak sürdürüyor. Başkan Yardımcısı Haydar Özdemir ve Genel Kaptan Kazım Kaplan’ın yakından takip ettiği kampta Mor-Beyazlılar günde çift antrenman yaparak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezon hazırlıklarına Trabzon’da başladıktan sonra Nevşehir’de ikinci etap kamp çalışmalarına devam ettiklerini belirten Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Takım olarak uyum sorununu aşmaya çalışıyoruz. İbrahim, Semih ve Ufuk dışında eksik oyuncumuz bulunmuyor. Bu arkadaşlarımızda topla birlikte çalışmalara başlayacak.” Eksik görülmesi halinde transfer yapabileceklerini de kaydeden Özdemir, “Hocamızın eksik gördüğü bölgelere gerekirse takviye yaparız. Play-Off ve şampiyonluk mücadelesi verecek bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz. 30 Temmuz’a kadar burada çalışacağız. Daha sonra Erzurum kampına gideceğiz” ifadelerini kullandı.

25 Tem 2017 - 11:56 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.