Yomra’da Manisa alarmı

Mor-beyazlılar, ikinci yarıya lidere karşı zaferle giriş yapmak istiyor

3.Lig 1.Grup’taki ekiplerimizden Yomraspor’da gözler ikinci yarının ilk maçı olan Manisa BBSK müsabakasına çevrildi. İlk yarıda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen ve devreyi tehlikeli bölgesine yakın bitiren mor-beyazlılar, lider Manisa’yı deplasmanda devirip ikinci yarıya iyi bir giriş yapmayı amaçlıyor. Teknik Direktör Raşit Çalık, devre arası kadroda önemli bir değişime gittiklerini ifade ederek, “Hedefimiz yeniden üst sıralara çıkmak” dedi.

Çalık, lider Manisa ile ikinci yarıya başlayacaklarını ifade ederek, “Rakibimiz şampiyonluğun güçlü adaylarından. Biz de yeniden üst sıralara yaklaşmak istiyoruz. İkinci yarıya iyi bir giriş yapmayı arzuluyoruz. Bu maçta kazanmak adına elimizden geleni yapacağız. Rakibimizin gücünden çok bizim ortaya koyacağımız performans önemli. Eğer gücümüzü sahaya yansıtırsak inanıyorum ki zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla döneriz” dedi.

20 Oca 2018 - 14:59 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.