Yomra’da işler yolunda

İç transferi büyük ölçüde halleden mor-beyazlılar, dış transferde de atağa kalkmaya hazırlanıyor

TFF 3. Lig ekiplerinden Yomraspor yeni sezon öncesinde hareketli dakikalar yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde iç transferde 8 isimle yeniden anlaşmaya varan mor-beyazlılar, dış transferde de atağa kalkmaya hazırlanıyor. Gelecek sezon kadrolarında görmek istedikleri 3 isimle büyük oranda anlaşmaya vardıklarını söyleyen Yomraspor Başkanı Haydar Özdemir, “Gelecek sezon kadromuzda görmek istediğimiz 3 isimle büyük oranda anlaşmaya vardık. Kısa bir sürede aramızdaki küçük pürüzleri giderip kendilerini Yomraspor’a bağlayan sözleşmeye imza attıracağız” dedi. 3 takviye yaptıktan sonra iki bölgeye de önemli isimler katmak istediklerini ifade eden Başkan Özdemir, “Bir orta saha ve bir santrafor takviyesi daha yapacağız. Acele etmeyeceğiz. Yomraspor gelecek sezon ligde üst sıraları zorlayan bir ekip görüntüsü verecektir. Taraftarlarımızın içi rahat olsun” ifadelerini kullandı.

01 Haz 2018 - 14:33 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.