Yomra ayağa kalkar!

Mor-beyazlılar, alt sıralardan çıkmaya kararlı

3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden ekibimiz Yomraspor’da gözler deplasmandaki Aksaray maçına çevrildi. Ligde son 4 maçta mağlup olmayan ancak sadece bir galibiyet alabilen mor-beyazlılar, Aksaray deplasmanında kazanarak alt sıralardan çıkma yolunda dev bir adım atmak istiyor. Teknik Direktör Raşit Çalık, hedeflerinin kısa sürede Yomraspor’u layık olduğu noktaya taşımak olduğunu söyledi.

Çalık, ligde son maçlarda kaybetmediklerini ve bunun takıma bir özgüven getirdiğini ifade ederek, “Tabi ki bulunduğumuz yerden çıkmak için kazanmak vakti geldi. Aksaray ligin iddialı ekiplerinden. Zor bir maç olacak ama kazanmak için her şeyi yapacağız. Oyuncularıma güveniyorum. İyi bir sonuçla Trabzon’a döneceğiz” diye konuştu.

16 Kas 2019 - 13:49 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.