Varsa yoksa 3 puan

Asbaşkan Kazancıoğlu, “İstanbulspor karşısında 3 puandan başka bir sonuç düşünmüyoruz” dedi

Giresunspor'un Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, Pazar akşamı konuk olacakları İstanbulspor karşısında 3 puandan başka bir sonuç düşünmediklerini dile getirdi.

Ligin ilk sekiz haftasında oluşan puan cetvelinin ilerleyen dönemlerde değişeceğine vurgu yapan Kazancıoğlu; "Gerek Gençlerbirliği olsun, gerekse de Boluspor ve diğerleri de mutlaka puan kayıpları yaşayacaktır. Önemli olan sekizinci haftanın sonunda nerede olduğunuz değil, ligi bitimindeki yerinizdir. İnanıyoruz ki istediğimiz, gönlümüzün geçtiği yerde olacağız" dedi.

İstanbulspor karşısında çok dikkatli olacaklarını belirten Kazancıoğlu, "Ateş hattına yakın bir takıma karşı oynayacağız. Kafamızda üç puandan başka bir sonuç yok. Üst sıralarda kalmak istiyorsak böyle deplasmanlardan iyi bir sonuçla dönmeliyiz. Taraftarımıza da maça gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz. İnşallah onları mutlu edeceğiz" diye konuştu.

18 Eki 2018 - 12:37 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.