Usta’dan Güneş ve futbolculara tam destek

Görelespor Başkanı Osman Usta, teknik heyet ve futbolculara güveniyor

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Görelespor’da Başkan Osman Usta teknik heyet ve futbolculara olan güvenini belirtti. Teknik heyet, futbolcu ve taraftarlara seslenen Usta, “Sevgili futbolcu kardeşlerim, Görelespor çatısı altında futbol oynayan sizlerin kalitesi ve kalibresine söz söyleyecek kimse çıkamaz. Sizler nasıl futbolcu olduğunuzu galip geldiğiniz maçlarda çıplak gözle maçınızı seyredenlere zaten gösterdiniz. Batuhan'dan Elnar'a, Rıdvan'dan Burhan'a kadar bu takımdaki her biriniz kıymetli futbolcularsınız. Bu takımı hak eden, bu şehri temsil eden önemli değerlerimizsiniz. Şanssızlık, olumsuzluk, kısmetsizlik her şey olur, Kaybetmiş hiç bir şeyimiz yok. Yönetim kurulu olarak arkanızdayız. Hiç bir şeye takılmadan yaşanan şansız anları unutarak ileriye bakalım. Sizlere sonuna kadar güveniyoruz. Bugün sizin içinde milat olsun, bizim içinde. Hepinizi seviyorum, hepinizi gözlerinden öpüyorum” dedi.

Usta, “Değerli Sunay Güneş, Adem, İsmail hocam, işinizi severek ve candan yaptığınızı biliyorum. Bu takımla iyi sonuçlar alarak neler yapabileceğinizi de biliyorum çünkü gördüm. Durmak, kötü düşünmek yok. Bu takım önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacak, bu takım bu ligi iyi yerde bitirecek. Tamam mıyız? Gözlerinizden öpüyorum. Sevgili taraftarımız, kulüpte çalışan malzemecisinden kulüp müdürüne kadar, hocamızdan, futbolcularımıza kadar her şeyin sorumlusu benim, yönetim kuruludur. Görelespor kişisel problemlerin, tartışıldığı, bir mecra değildir. Yöneticilik yapan ya da yapıyor olan arkadaşlarım da dahil kimse böyle bir eylemin içine girmeye çalışmasın. Sarf ettiğiniz sözlere lütfen dikkat edin! Gün beraberlik, birlik günüyken kişisel öfkelerinizin sonucu sizlerin hoşlanmadığı kişilere ateş açıp kulübü yaralamakta neyin nesi? Ve yönetim kurulu. Allah biliyor nasıl çalıştığımızı, kör olmayan da görüyor” ifadelerini kullandı.

Bekir ÖZTÜRK

21 Şub 2018 - 11:43 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.