Tüm planlar 3 puan için

1954 Kelkit Belediyespor Halide Edip Adıvarspor deplasmanından mutlak galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1954 Kelkit Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda konuk olacağı Halide Edip Adıvarspor maçı hazırlıklarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Modafen yenilgisiyle sarsılan kırmızı-beyaz-yeşilli ekip Halide Edip Adıvarspor deplasmanından üç puanla dönerek moral bulmayı amaçlıyor. Teknik Direktör Ulaş Ulusan, Halide Edip Adıvarspor karşısında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta Modafen karşısında sahadan beklenmedik bir yenilgiyle ayrıldıklarını belirten Ulusan, “Bu maçtan aldığımız yenilgi bizim için büyük moral bozukluğuna neden oldu. Bu moral bozukluğunu Halide Edip Adıvarspor deplasmanından üç puanla dönerek üzerimizden atmak istiyoruz. Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasına ciddiyetle çıkıp galip gelmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Futbolcularıma güveniyorum” diye konuştu.

21 Kas 2019 - 12:57 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.