Trabzon FK’nın son bombası Deniz

Kırmızı-lacivertli ekip Athlético Marseille formasını giyen gurbetçi futbolcu 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzon’un 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon FK, Fransa 2. Lig ekiplerinden Athlético Marseille formasını giyen gurbetçi futbolcu Deniz Erdoğan ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Ofansif orta saha ve sol kanat mevkiinde oynayan genç futbolcu, “Kendi ülkemde hedefleri olan bir takımda forma giyeceğim için çok mutluyum. En büyük hedeflerimden biri Türkiye’de futbol oynamak ve milli takıma kadar yükselebilmek. Bu hedefime Hekimoğlu Trabzon FK çatısı altında gerçekleştirmek istiyorum” dedi. Başkan Yardımcımız Köksal Kazaz, ise “Genç kardeşimize önce vatanına sonra kulübümüze hoş geldin diyoruz” dedi.

Kazaz, “Kendisinde gördüğümüz istek ve heyecan bizlerinde gelecek adına umutlandırdı. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. Aslen Kırşehirli olan Deniz Erdoğan 23 Temmuz 1997 yılında Fransa’da dünyaya geldi. Ofansif orta saha ve sol kanal mevkilerinde görev yapan genç futbolcu ilk kez Türkiye’de bir takımda forma giyecek. Deniz Erdoğan Fransa’da CA Digne (2002 -2012), Li Pontet (2012 -2015), Olimpique de Marseille (2015-2016), Le Pontet (2017 yarı dönem), As Gemenos (2017-2018) ve Athlético Marseille (2018-2019) takımlarında forma giydi.

17 Tem 2019 - 13:08 - Trabzonspor Haberleri


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Günebakış Trabzon Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Günebakış Trabzon Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Günebakış Trabzon Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Günebakış Trabzon Haber değil haberi geçen ajanstır.